Slik sletter du kontoen din i Notelinje (Ecripta):
- Logg inn i Notelinje.
- Trykk ⚙ oppe til høyre, og så Slett kontoen min.
- Skriv passordet ditt og bekreft.
Kontoen, alle stykkene dine, notebildene og saldoen slettes med en gang og kan ikke gjenopprettes. Sikkerhetskopier slettes etter inntil 30 dager. Opplysninger om kjøp kan bli oppbevart så lenge bokføringsloven krever det.
Får du ikke logget inn? Send e-post fra adressen kontoen er registrert på til [email protected], så sletter vi den for deg.